top of page

Newborn

Laat die eerste, o zo belangrijke momenten met je kleine spruit vastleggen.

Gaan jullie graag
mee op de foto? 

Maak gebruik van deze shoot om ook wat familiekiekjes vast te laten leggen. Dit gebeurt ook in een neutrale, witte setting. Broertjes en zusjes mogen mee op de foto. Wil je graag nog extra mensen toevoegen aan de shoot gelieve dit dan op voorhand te melden en aan te vragen.

20230831-DSC_3555.jpg
FC735C11-A1D8-43E7-9025-58F906E48C0A.jpeg
20231102-DSC_6293.jpg

Geen tijdsdruk

Bij Newborns is het belangrijk om voldoende tijd uit te rekenen voor een sessie. Je krijgt steeds meer dan voldoende tijd om je baby tussendoor te voeden, te troosten,.. 
Er wordt met veel geduld gewerkt aan een mooi resultaat.

Studio - Neutrale setting

Voor een Newborn shoot kom je langs bij mij in de studio. Je krijgt de keuze uit een hele reeks Newborn outfits die perfect bij mijn fotografie stijl passen. 

DSC_6258.jpg

Wanneer boek ik best mijn newbornshoot?

 

Idealiter neem je 3 maand tevoren contact op om je newbornshoot in te plannen. Ik ben me er natuurlijk van bewust dat kleintjes soms hun eigen agenda hebben en wel eens enkele weken te vroeg op de wereld durven komen. Laat mij in dit geval zo snel mogelijk iets weten dan zoeken we een nieuw plaatsje. Ik probeer hier zo flexibel mogelijk in te zijn.
Ben je 'te laat' om je Newborn shoot in te boeken, stuur me zeker een berichtje. Vaak kan ik me op een weekdag flexibel opstellen om jullie toch nog een plaatsje te geven.

Hoe oud is je baby? 

Babytjes onder de 21 dagen oud nemen nog heel gemakkelijk de mooie newborn poses aan. Daarom is het belangrijk niet te lang te wachten. Hoe ouder je kleintje, hoe moeilijker het zal zijn om de gewenste foto's te maken. Dit wil niet zeggen dat we geen leuke foto's kunnen maken met je kleintje als hij of zij wat ouder is, enkel de poses zullen wat anders zijn.

Waar gaat de newbornshoot door?

 

De foto's worden in mijn studio in Oud-Heverlee gemaakt. De setting is steeds heel neutraal met zachte accenten en accessoires. De focus zal volledig op jullie kindje liggen zonder al teveel afleiding.


Mogen de broertjes / zusjes / mama en papa mee op de foto?

 

Absoluut, maak van deze shoot gerust gebruik om wat foto's met mama, papa en eventueel broertjes en zusjes vast te leggen.

 

Moet ik zelf iets voorzien?

 

In de studio is een newborn wardrobe aanwezig waaruit jullie een leuke outfit kunnen kiezen. De kleertjes zijn neutraal in de kleuren wit, beige, lichtgrijs, kaki, oker,.. 

Kies je liever zelf de outfit dan mag dit natuurlijk ook. Wel is het fijn om in dit geval rekening te houden met een neutraal kleurenpallet.

Breng gerust het geboorteknuffeltje of dekentje mee zodat we dit ook kunnen vastleggen.

Voor de rest is het voldoende om de gewone dagelijkse verzorgingstas mee te nemen. Je kleintje krijgt best 30-60 minuten voor de shoot een voeding. Het startuur van de shoot kan hier ook op aangepast worden.

Hoe lang duurt de shoot?

 

De exacte duurtijd van een newbornshoot kan sterk variëren. Sommige kindjes slapen vast, waardoor het poseren en wisselen van poses erg vlot gaat. Andere kindjes hebben tussendoor een voeding nodig of een momentje bij mama en papa. Er is absoluut geen tijdsdruk. 

Reken op een tijdsblok van 2u. (al kan het ook sneller gaan).

Hoeveel kost een newbornshoot? 

€275 - in deze prijs zit de shoot en een online galerij waaruit je 15 afbeeldingen mag kiezen. Extra foto's kunnen aangekocht worden voor €8/stuk. Wil je graag de volledige galerij aankopen, dan kan dit tegen een verminderd tarief afhankelijk van het aantal foto's. 

bottom of page